Sivut päivitetty
27.3.2015
 
 
Puhelin:
03-513 3365
 

 

 
LENTOLAUKKUJA
 

Jo 17 vuotta Samsonite lentolaukkujen nettimyyntiä, lukemattomia tyytyväisiä asiakkaita. Tervetuloa kaupoille.

Nämä mallit ja paljon muuta myynnissä myös uudessa nettikaupassamme www.laukkukauppa.fi

 
       
Ei toimituskuluja, kun lähetetään tavallisena postipakettina. Tarjous koskee kaikkia Samsonite ja American Tourister tuotteita, kun maksutapana on ennakkomaksu tilillemme. Postiennakkolähetykset 5 euron toimituskuluilla. Tilausohjeet ja ostoehdot.  


Lentolaukun mitat


Matkustamoon vietävän laukun maksimimitat vaihtelevat hieman lentoyhtiöittäin, esim. Finnairin mitat ovat 45x56x25 cm ja 8 kiloa. Ryanairilla 40x55x20 cm ja 10 kg.
Oman lennon mittavaatimukset kannattaa tarkistaa lentoyhtiöltä.

 


2 vai 4 pyörää?

Matkustamoon vietävät lentolaukut ovat niin pieniä että niissä riittää hyvin kaksi pyörää. Nelipyöräisyys on pientä luksusta, mutta vie laukusta tilavuutta ja arvokasta pakkaustilaa. Mitä vähemmän on liikkuvia osia, eli pyöriä, niin sitä kestävämpi laukku yleensä on.

 

TSA-lukko


Useissa malleissa on nykyään TSA-numerolukko. Tällainen lukko on Yhdysvaltain lentoturvallisuusviraston hyväksymä. He pääsevät omalla avaimellaan tarkastamaan laukun sisällön ilman lukon murtamista. Laukun mukana ei tule avainta, vaan tarkoituksena on käyttää numeroyhdistelmää.
 

Takuu


Meiltä ostetussa lentolaukussa on mukana leimattu takuukortti, joka oikeuttaa maailmanlaajuiseen takuuseen. Samsonite antaa lentolaukulle 3-10 vuoden takuun, joka koskee valmistusvirheitä. Takuu ei kata normaalia kulumista tai kuljetuksen aikana tapahtuvaa rikkoontumista, josta vastaa lentoyhtiö tai matkavakuutusyhtiö. Laadukkaan lentolaukun tunnistaa siitä, että kuluvat osat kuten pyörät on kiinnitetty ruuveilla, jolloin ne voidaan vaihtaa. Markettien halpamallit on usein valmistettu niittaamalla ja liimaamalla. Samsoniten lentolaukku onkin turvallinen ostos, sillä siihen on vuosienkin kuluttua saatavana kattava valikoima varaosia ja Suomessa on kolme virallista takuukorjaajaa.
 
 

Korjaus


Lentolaukkujen korjaukset ja varaosat ensisijaisesti seuraavista paikoista:
Akaan Suutari: Kurkelantie 1, Toijala, puh. 03-542 4059 (maanantaisin suljettu)
Tuhattaituri: Talvikkitie 30, Tikkurila Vantaa, puh. 09-823 3933
Erikoislaukkukorjaamo: Museokatu 44, Helsinki, puh. 09-444 291 (maanantaisin suljettu)
 

Numerolukon
käyttöohjeita.
 

Muut merkit


Myymälässämme Sastamalan Pehulassa on tarjolla halvempiakin merkkejä. Esim. Cavalet on erinomainen hinta-laatu suhteeltaan.
 


Tukkumyynti


Olemme toimittaneet matkalaukkuja, lentolaukkuja ja pukupusseja eri alojen yrityksille, yhteisöille ja urheiluseuroille. Kysy tarjouksemme.

 
 

     
Samsonite All Direxions
 
     
All Direxions 55 cm Koko: 40×55×20/24 cm, 42/46 litraa
Hinta: 119 €

Uusi edullinen lentolaukku Samsonitelta. All Direxions 55 cm korkeassa mallissa on kookkaat kaksi pyörää ja kätevä levikevetoketju, jonka aukaisemalla saa tarvittaessa lisätilaa. Vetoketjun kiinni ollessa laukun mitat täyttävät Ryanairin mittavaatimukset matkustamolaukulle. Sisällä vetoketjullinen osasto kannen puolella. Pikkutasku ja joustavat kiristyshihnat. TSA-numerolukko, johon vetoketjun vetimet kiinnitetään. Edustassa pieni ja iso vetoketjutasku. Väreinä musta tai punainen.

Varastotilanne (27.3.2015): kumpaakin väriä löytyy.

 
Ilmaisella toimituksella uudesta nettikaupastamme www.laukkukauppa.fi
 


     
Samsonite PP Cabin  
     
PP Cabin 55 cm Koko: 40x55x20 cm, 32 litraa
Hinta: 109 €
Cielo Blue


Kova lentolaukku, jonka saa viedä lähes kaikkien lentokoneiden matkustamoon. Valmistettu kestävästä polypropyleenistä painaen 3,5 kiloa. Laukussa on kaksi pyörää ja se lukitaan päältä numerolukolla ja sivuilta pikalukoilla. Sisällä väliseinä, kaksi taskua ja hihnat. Pitkä vetoaisa. Kaksi tukevaa pyörää. Viiden vuoden takuu koskien valmistusvirheitä. Väreinä musta, tummansininen, pinkki ja sinivihreä (cielo blue).

Varastotilanne (27.3.2015): kaikkia löytyy.

 
Ilmaisella toimituksella uudesta nettikaupastamme www.laukkukauppa.fi
 
 
Pinkki

 
     
Samsonite B-Lite 3  
     
B-Lite 55 cm upright (2-p.) Koko: 40x55x20 cm, 38 litraa
Hinta: 179 €
B-Lite 55 cm spinner (4-p.) Koko: 40x55x20 cm, 36,5 litraa
Hinta: 189 €


Vuoden 2015 kolmosversio suositusta B-lite lentolaukusta. Paino on pudonnut entisestä ollen vain 2,0 kg. Joko kaksi- tai nelipyöräisenä. Tasku etupuolella, kantokahvat päällä ja sivulla. Sisällä laukun kannessa vetoketjullinen osasto. Tavarat saa kiinnitettyä hihnoilla. Lukitaan laukun kyljestä löytyvään TSA-numerolukkoon. Viiden vuoden takuu koskien valmistusvirheitä. Varastoväreinä meillä on musta, punainen ja vaaleanruskea.

Varastotilanne (27.3.2015): kaikkia löytyy.

 
Voit kysyä tuotteelle tarjouksen sähköpostilla tai soittamalla!
 

     
Samsonite Short-Lite  
     
Short-Lite 55 cm Ryanair Koko: 40x55x20 cm, 41,5 litraa
Hinta: 169 €


Huippukevyt vain 1,6 kg painava 55 cm korkea lentolaukku Short-Lite tuotesarjaan. Laukussa on kaksi isoa pyörää ja pitkä vetoaisa. Tasku etupuolella, kantokahvat päällä ja sivulla. Sisällä laukun kannessa vetoketjullinen osasto ja pari pikkutaskua. Tavarat saa kiinnitettyä hihnoilla. Mukana tulee irrallinen TSA-numerolukko. Viiden vuoden takuu koskien valmistusvirheitä. Varastoväreinä meillä on harmaa, tummansininen ja luumunpunainen.

Ryanairin matkustamolaukuksi sallittu uusi koko.

Varastotilanne (27.3.2015): kaikkia värejä löytyy.

 
Voit kysyä tuotteelle tarjouksen sähköpostilla tai soittamalla!
 
 

     
Samsonite Firelite  
     
Firelite 55 cm spinner Koko: 40x55x20 cm, 35 litraa
Hinta: 379 €
valkoinen


Firelite on Samsoniten suosittu ultrakevyt matkalaukkumallisto. Valmistettu vallankumouksellisesta Curv-materiaalista, joka on kevyttä ja erittäin kestävää. Tämä 55 cm nelipyöräinen lentolaukku painaa vain 1,95 kiloa. Vetoketju lukitaan laukun kyljessä olevalla TSA-numerolukolla. Sisällä joustavat ristikkäiset kiristyshihnat sekä kannen puolella vetoketjullinen osasto. Pitkä vetoaisa. Kantokahva kahdella sivulla. Sporttiset hienosti rullaavat hiljaiset pyörät. Kymmenen vuoden takuu koskien valmistusvirheitä. Väreinä löytyy tummanharmaa, punainen, valkoinen, vihreä, tummansininen ja keskiharmaa.

Varastotilanne (27.3.2015): tummanharmaana, valkoisena ja sinisenä löytyy heti. Muut värit noin 12 päivässä.

Isommat koot löytyvät matkalaukut sivulta, jossa myös kuvat kaikista väreistä.

 
Voit kysyä tuotteelle tarjouksen sähköpostilla tai soittamalla!
 
 
 

     
Samsonite Cosmolite  
     
Cosmolite 55 cm spinner Koko: 40x55x20 cm, 36 litraa
Hinta: 369 €


Simpukankuorta jäljittelevä ja muotoilupalkintojakin voittanut Cosmolite. Uudistettu entistä kevyempi FL-versio. Ultrakevyestä ja erittäin kestävästä Curv-materiaalista. Painoa vain 1,8 kiloa. Nelipyöräinen spinner-laukku. Vetoketju lukitaan laukun kylkeen upotetulla TSA-numerolukolla. Sisällä vetoketjulla suljettava osasto kannen puolella, tasku pikkutavaroille sekä pakkaushihnat. Laukun saa ottaa matkustamoon myös Ryanairin lennolla. Valmistettu Euroopassa. Kymmenen vuoden takuu koskien valmistusvirheitä. Väreinä musta, punainen, tummansininen, vihreä, hopea ja pinkki.

Varastotilanne (27.3.2015): mustana ja punaisena löytyy heti.

Isommat koot löytyvät matkalaukut sivulta, jossa myös kuvat kaikista väreistä.

 
Voit kysyä tuotteelle tarjouksen sähköpostilla tai soittamalla!
 
 
 
 

 
Lisää malleja uudemmassa nettikaupassamme, klikkaa kuvaa: