TUOTTEEMME

Laukkutila Ihanamäki Oy on monipuolinen laukkujen erikoisliike, joka on perustettu jo vuonna 1964.

Osa tuotteista löytyy nettikaupastamme: LAUKKUKAUPPA.FI

Käsineet

Nahkaiset sormikkaat ja rukkaset

Laaja valikoima nahkakäsineitä naisille ja miehille. Merkkeinä Mutka ja Hoffler sekä miehille kotimaisia Kokkolassa ommeltuja sormikkaita hirvennahasta. Lämpimiä rukkasia löytyy myös kotimaisena sekä aikuisille että lapsille.

Käsineitä meillä on myynnissä läpi vuoden.

Cityreput

Pienemmät reput

Ns. cityreppu on kätevä pieni reppu päivittäiseen käyttöön. Repuun mahtuu tarkeimmät tavarat ja tarvittessa hieman enemmänkin. Reppuvalikoima vaihtuu jatkuvasti ja niitä löytyy paljon enemmänkin mitä kuvassa näkyy.

Vyöt

Miesten ja naisten vyöt

Paikkakunnan paras valikoima kestäviä Suomessa valmistettuja nahkavöitä. Naisille myös kankaisia joustovöitä.

Osan malleista saa lyhennettyä sopivaan mittaan ja lisää reikiä saa kaupan päälle. Pisimmät nahkavyöt ovat 155 cm. Vöitä myös nettikaupastamme.

Matkatarvikkeet

Pientä tarpeellista

Matkalaukkuvyöt, rahavyöt, passipussit, kaulakukkarot, vaa'at, unimaskit, adapterit, nimilaput, passinsuojat, niskatyynyt, kompressiosukat, kenkäpussit ym.

Sateenvarjot

Löytyy isoja kahden hengen varjoja, laukkuun mahtuvia kokoontaitettavia, läpinäkyviä kupolivarjoja, valkoisia häävarjoja, mustia varjoja hautajaisiin, myrskyvarjoja tuulenpuuskiin, kävelykeppivarjoja sekä lasten varjoja. Merkkeinä Shade Master, Samsonite ja IvanaHelsinki.

Miesten laukut

Miehen laukku voi olla pieni vain tärkeimmille tavaroille sopiva olkalaukku tai isompi A4-kokoinen, johon saa jo tietokoneenkin. Nahkainen matkakassi on tyylikäs kumppani yhden yön matkalle.

Lasten laukut

Reput ja laukut

Lapsille reput ja laukut päiväkotiin ja kouluun sekä vetolaukut matkalle. Reppuvalikoima on parhaimmillaan heinä-elokuussa ennen koulujen alkua.

Jenkkikassit

Retrokassi

Jenkkikasseja löytyy myymälästämme kolmessa koossa ja muutamassa värissä. Perinteisin ja suosituin on tummansininen ruskeilla somisteilla. Kassin sisään on ommeltu vetoketjutasku, puhelinkotelo ja termospullon pidike. Suomalaista ompelutyötä. Myös nettikaupasta.

Vyölaukku

Käytännöllinen ja trendikäs

Vyölaukku kuuluu kesän varustukseen ja ihastuttaa käytännöllisyydellään. Myymälästämme löytyy useita malleja naisille ja miehille. Myös vedenpitäviä vyölaukkuja sporttisempaan menoon.

Tarjoukset

Muotilaukut ja matkalaukut

Myymälästämme löytyy aina vanhempia käsi- ja olkalaukkumalleja -50% sekä Samsoniten ja American Touristerin matkalaukkuja vähintään 20-30% alennuksella.

Nyt myös 2 euron löytökori ja nahkalompakoita kympillä.

Tervetuloa tekemään löytöjä! Mallit vaihtuvat kokoajan, eikä näitä kuvan tuotteita enää löydy.

Puhelinkotelot ja laukut

Yleismalleja

Nahkaisia puhelikoteloita vyölle, joka vaakaan tai pystyyn. Naisille kaulaan ripustettavia puhelinlaukkuja. Yleismalleja, joihin sopiii useimmat älypuhelimet ainakin ilman paksuja suojakuoria.